loading...

Sunt foarte mulți oameni care suferă de hemoroizi, dintre aceștia există și persoane care, de rușine, nu vor să admită că au această „boală”. Din fericire există un tratament pe care-l puteți face la domiciliu. Veți folosi un singur ingredient care vă poate vindeca in 24 de ore, informează bzt.ro.

Oțetul de mere este acel ingredient . El poate fi utilizat oral sau topic, efectele fiind egale.

Metoda este recomandată pentru sângerare externă și hemoroizi interni. Va opri sângerarea în cel mai scurt timp posibil.

Modul de utilizare a oțetului este simplu. Folosiți o cârpă din bumbac pe care o înmuiați în oțet de mere și aplicați pe hemoroizii externi. Lăsați 30 de minute pentru a acționa. Dacă este necesar puteți repeta acest tratament timp de câteva zile. Specialiștii afirmă că în cazul în care suferiți de hemoroizi interni, puteți congela oțetul și apoi îl introduceți în anus.

Veți observa rezultate în 24 de ore, scrie healthy-romania.ro.

După ce ați început tratamentul este recomandat consumul de alimente moi timp de 3 zile.

Sursa: bzt.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here