loading...

Potrivit tribuna.ro, un sibian prezent la incident încearcă să îi explice polițistei să nu mai țină copilul forțat de mână câtă vreme are la îndemână adultul cu care poate vorbi.

Nu mai trage de mâna copilul”, ”lasă copilul în pace că nu-i al tău, ai adulți, vorbește cu ei”, ”o tragi de mână ești nebună la cap”, se aude pe înregistrare.
Se pare că fetița sau mama cerșeau în zonă.

În situația în care un minor este găsit cerșind, polițistul are obligația de a-l duce la centru.
Reprezentanții Protecției Copilului spun că s-au autosesizat în acest caz și că urmează să verifice dacă este un abuz și că este nevoie să discute cu Poliția Locală pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs incidentul.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


”Pentru că am o fetiță de aceeași vârstă (7 anișori) aproximativ cu a „infractoarei” (cerșetoare) nu pot să mă abțin la astfel de situații, de aceea postez și îmi asum acest videoclip în ciuda faptului că am fost legitimat și amenințat cu ultraj de către respectiva”, scrie Adrian Luntrasu pe facebook, cel care a încărcat pe internet imaginile.

Filmulețul a devenit viral având peste 6.000 de distribuirii în nici 24 de ore.

 

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here