loading...

Noi acţiuni sindicale cauzate de nesoluţionarea titlurilor executorii privind dobânzile calculate la salariile reţinute ilegal profesorilor, vor fi demarate în data de 18.10.2016.

Pe fondul nerespectării unor hotârâri judecătoreşti prin care salariaţii din învăţământ ar trebui să primească sumele acumulate din dobânzile calculate la salariile reţinute ilegal în perioada 2008 – 2011, Biroul Operativ al S.I.P. „Prof. Ion Neacşu” Buzău a înaintat o adresă către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice prin care aduce la cunoştinţă calendarul acţiunilor sindicale din perioada următoare.

„Nu am primit  răspuns cu privire la întâlnirea ce urma să o aveţi cu ministrul de finanţe şi cu primul ministru, întâlnire la  care urmau să fie identificate sursele de finanţare”, se precizează în comunicatul transmis MENCS.

Biroul Operativ al S.I.P. „Prof. Ion Neacşu” Buzău, întrunit în data de 07.10.2016, a stabilit următorul calendar de acţiuni sindicale:

Pichetarea sediul MENCS în data de 18.10.2016, între orele 11.00-14.00, la care vor participa aprox. 30 de membri SIP „Prof. Ion Neacşu” Buzău;

Întreruperea activităţii didactice în data de 20.10.2016,  între orele 11.00 – 13.00;

Referendum pentru întreruperea activităţii începând cu data de 24.10.2016, pe termen nelimitat.

În comunicat se motivează nemulţumirea sindicaliştilor în legătură cu demersurile făcute în luna septembrie pentru soluţionarea problemei plăţii dobânzilor: „Constatăm că adresa cu nr. 511/19.09.2016, înaintată cu confirmare de primire la sediul MENCŞ în data de 21.09.2016, în care am prezentat pe larg situaţia plăţii dobânzilor, nu prezintă interes pentru instituţia pe care o conduceţi”.


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here