loading...

În înregistrarea video se poate vedea cum aceştia se pozează cu ea, după ce îi dau bani, potrivit The Mirror.

Invitații stau la coadă pentru a pune mâna pe sânii goi ai miresei. Chinezoaica se bucură pe deplin de acest lucru şi încurajează pe toată lumea să o pipăie. Din imagini se poate observa cum invitații vin spre mireasă şi o pipăie, după care îi dau bani pentru ca ea şi şoţul ei să îşi poată permite o plecare în luna de miere. Ulterior gestului, aceștia se fotografiază cu mireasa.

Obiceiul straniu este practicat la nunțile care au loc în China, dar şi în alte părţi din Asia. Un alt obicei, întâlnit frecvent la chinezi, presupune că atât mireasa, cât şi mirele îşi fac farse de-a lungul petrecerii, scrie gandul.info


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Mai mulţi internauţi sugerează că imaginile ar fi fost surprinse într-un club de noapte din Thailanda frecventat mai ales de turiști chinezi şi că atingerea sânilor unei mirese le-ar aduce noroc nuntașilor.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here