NEWS ALERT
Aceasta sunt semne din bătrâni care anunță cum va fi iarna. Va fi una grea și cu ger, dacă stelele strălucesc noaptea foarte puternic, sau dacă....

Gemenii sunt legaţi pe viaţă unul de celălalt şi se ştie ca aceştia dezvoltă o legătură foarte puternică între ei, încă din momentul naşterii. Indiferent de asta, unele momente sunt atât de emoţionante şi surprinzătoare, încât unui om îi este greu să desluşească această legătură puternică dezvoltată încă de la naştere.

Mama a doi bebeluşi gemeni a trăit un astfel de moment incredibil. Când a fost filmat videoclipul, gemenii săi aveau 6 săptămâni de viaţă. Mama lor dormea în camera alăturată, dar, la un moment dat, ea a fost trezită de un plânset de bebeluş, scrie Blitz

S-a ridicat din pat, s-a dus să vadă ce se întâmplă cu micuţii, însă aceştia erau liniştiţi. Atunci s-a uitat pe înregistrările camerei video de pe babyphone, rămânând pe deplin surprinsă, deoarece a văzut ceva extraordinar.

Unul dintre bebeluşi, fetiţă, a reuşit să-şi liniştească frăţiorul care începuse să plângă. Când a auzit că acesta plânge, fetiţă i-a băgat degetul în gură frăţiorului sau, liniştindu-l astfel. Băieţelul a încetat să mai plângă şi s-a lipit de surioară să.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns