loading...

Gemenii sunt legaţi pe viaţă unul de celălalt şi se ştie ca aceştia dezvoltă o legătură foarte puternică între ei, încă din momentul naşterii. Indiferent de asta, unele momente sunt atât de emoţionante şi surprinzătoare, încât unui om îi este greu să desluşească această legătură puternică dezvoltată încă de la naştere.

Mama a doi bebeluşi gemeni a trăit un astfel de moment incredibil. Când a fost filmat videoclipul, gemenii săi aveau 6 săptămâni de viaţă. Mama lor dormea în camera alăturată, dar, la un moment dat, ea a fost trezită de un plânset de bebeluş, scrie Blitz

S-a ridicat din pat, s-a dus să vadă ce se întâmplă cu micuţii, însă aceştia erau liniştiţi. Atunci s-a uitat pe înregistrările camerei video de pe babyphone, rămânând pe deplin surprinsă, deoarece a văzut ceva extraordinar.

Unul dintre bebeluşi, fetiţă, a reuşit să-şi liniştească frăţiorul care începuse să plângă. Când a auzit că acesta plânge, fetiţă i-a băgat degetul în gură frăţiorului sau, liniştindu-l astfel. Băieţelul a încetat să mai plângă şi s-a lipit de surioară să.


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here