Gemenii sunt legaţi pe viaţă unul de celălalt şi se ştie ca aceştia dezvoltă o legătură foarte puternică între ei, încă din momentul naşterii. Indiferent de asta, unele momente sunt atât de emoţionante şi surprinzătoare, încât unui om îi este greu să desluşească această legătură puternică dezvoltată încă de la naştere.

loading...

Mama a doi bebeluşi gemeni a trăit un astfel de moment incredibil. Când a fost filmat videoclipul, gemenii săi aveau 6 săptămâni de viaţă. Mama lor dormea în camera alăturată, dar, la un moment dat, ea a fost trezită de un plânset de bebeluş, scrie Blitz

S-a ridicat din pat, s-a dus să vadă ce se întâmplă cu micuţii, însă aceştia erau liniştiţi. Atunci s-a uitat pe înregistrările camerei video de pe babyphone, rămânând pe deplin surprinsă, deoarece a văzut ceva extraordinar.

Unul dintre bebeluşi, fetiţă, a reuşit să-şi liniştească frăţiorul care începuse să plângă. Când a auzit că acesta plânge, fetiţă i-a băgat degetul în gură frăţiorului sau, liniştindu-l astfel. Băieţelul a încetat să mai plângă şi s-a lipit de surioară să.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here