NEWS ALERT
Care este semnificația fiecărui an de căsnicie? Ce daruri se oferă?

Remediul naturist îmbină acțiunea terapeutică a usturoiului cu proprietățile  vinului roșu. Băutura previne și poate trata mai multe boli. Preparatul obținut curăță sângele, fortifică sistemul imunitar, elimină colesterolul rău, stimulează activitatea sistemului cardiovascular, elimină sarea în exces din organism, creste rezistenta la efort, dă energie , lupta cu virușii și tratează infecții.

Publicația sanatate.bzi.ro ne asigură că acest remediu are puternice proprietăți de prevenire și combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Ingrediente:

12 căței de usturoi;

1/2 litru de vin roșu de calitate.

Mod de preparare:

Se curăță usturoiul de coji si se amestecă cu 500 ml de vin într-un borcan de sticlă. Se recomandă utilizarea usturoiului romanesc si cel chinezesc din supermarketuri care are un conținut de arsenic mai ridicat si proprietăți terapeutice reduse. Pentru o mai bună macerare puteți tăia usturoiul în două. „Elixirul” va fi mai puternic, dar nu toți suportă gustul preparatului.

Borcanul (închis ermetic) se tine la macerat două săptămâni, într-un loc umbrit. În tot acest timp, vasul se agită de 2-3 ori zilnic. După acel interval de timp se filtrează lichidul și se depozitează într-un recipient opac.

Acest tratament se poate administra de cel puțin două ori pe an, în cure de câte o lună, timp în care vor consuma 2-3 lingurițe pe zi.

Sursa: sanatate.bzi.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns