loading...

Remediul naturist îmbină acțiunea terapeutică a usturoiului cu proprietățile  vinului roșu. Băutura previne și poate trata mai multe boli. Preparatul obținut curăță sângele, fortifică sistemul imunitar, elimină colesterolul rău, stimulează activitatea sistemului cardiovascular, elimină sarea în exces din organism, creste rezistenta la efort, dă energie , lupta cu virușii și tratează infecții.

Publicația sanatate.bzi.ro ne asigură că acest remediu are puternice proprietăți de prevenire și combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Ingrediente:

12 căței de usturoi;

1/2 litru de vin roșu de calitate.

Mod de preparare:

Se curăță usturoiul de coji si se amestecă cu 500 ml de vin într-un borcan de sticlă. Se recomandă utilizarea usturoiului romanesc si cel chinezesc din supermarketuri care are un conținut de arsenic mai ridicat si proprietăți terapeutice reduse. Pentru o mai bună macerare puteți tăia usturoiul în două. „Elixirul” va fi mai puternic, dar nu toți suportă gustul preparatului.

Borcanul (închis ermetic) se tine la macerat două săptămâni, într-un loc umbrit. În tot acest timp, vasul se agită de 2-3 ori zilnic. După acel interval de timp se filtrează lichidul și se depozitează într-un recipient opac.

Acest tratament se poate administra de cel puțin două ori pe an, în cure de câte o lună, timp în care vor consuma 2-3 lingurițe pe zi.

Sursa: sanatate.bzi.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here