loading...

Dacă vei cumpăra pantofi, sau alte produse din piele, găseşti în ambalaj săculețe de silicon pe care scrie „silica gel”. Acel plic are dioxid de silicon, care nu se mănâncă (atenție pentru cei care au copii mici). Produsul poate fi folosit în gospodărie pentru a proteja de umezeală diverse lucruri valoroase.

Iată la ce le poți utiliza!

  1. Pune 1-2 pliculeţe în sertarul cu actele şi documente importante. Le vei păstra în siguranţă şi nu vor prinde umezeală.

2.Protejează albumele şi fotografiile vechi, pe suport de hârtie cu ajutorul lor.

  1. Pune-le printre aranjamentele din flori uscate, astfel ele vor dura mai mult.
  2. Așează-le în rucsacul cu încălțăminte să absoarbă umezeala și să protejeze încălțările.5. Pune-le între prosoape. Elimină umezeala și mirosul neplăcut al acestora
  3. Face aparatul de ras să fie utilizat mai mult. Lasă-ți aparatul de ras într-un recipient de plastic cu câteva plicuri cu silicon.7. Salvează-ți telefonul căzut în apă. Umple un borcan cu ele și pune-ți telefonul mobil acolo.
  4. Scapă de geamurile aburite din mașină punând lângă ele niște plicuri cu silicon.

Sursa: vocea.biz


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here