loading...

Ideologia ISIS se bazează, în mare parte, pe o profeţie veche sunita care spunea că, într-un anumit oraş din Siria, va avea loc bătălia finală dintre creştini şi musulmani.

Jihadiştii mizau pe faptul că în acest loc „necredincioşii” vor fi înfrânţi iar în calea supremaţiei islamice nu va mai stă nimic, noteaza Daily Mail

Potrivit profeţiei, lupta nimicitoare ar fi urmat să aibă loc în oraşul sirian Dabiq, aflat în nordul ţării. După această lupta, ar fi urmat Ziua Judecăţii de Apoi pentru „necredincioşi”.

Împlinirea profeţiei va trebui, probabil, să mai aştepte ceva vreme, pentru că jihadiştii au fost alungaţi din oraşul sirian.

ISIS a fost alungată din Dabiq de Armata Siriană Liberă, oponentă regimului de la Damasc, sprijinită de forţe ale Turciei.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here