DISTRIBUIȚI
loading...

Puţini ştiu, dar Bulgaria este una dintre ţările în care mulţi refugiaţi şi-au găsit un adăpost, acest lucru stârnind mania locuitorilor din ţara vecină României.

„Opoziţia Naţională”, o formaţiune de extremă dreapta, pregăteşte un marş de amploare, care va avea loc în Sofia pe 21 octombrie, împotriva imigranţilor din Bulgaria, anunta Blitz

„De această dată, trebuie să fim mult mai serioşi şi mult mai pregătiţi, pentru că, după cum vedeţi, guvernanţii nu au luat nicio măsură după desele noastre apeluri. Ba dimpotrivă, se pregăteşte cazarea altor refugiaţi.

Am înţeles că UE a pregătit Bulgariei un număr de 700.000 de refugiaţi care urmează să fie aduşi din Turcia, din cele patru milioane aflate acolo. Asta înseamnă 10 la sută din populaţia ţării, UE promiţând că vom primi compensaţii de miliarde de euro”, se arată în comunicatul organizaţiei.

„Islamizarea Bulgariei este următorul pas iar noi, cetăţenii bulgari, suntem singurii care stăm în calea acestui proces. De această dată, trebuie să fim mult mai categorici şi mult mai mulţi, altfel o să ne pierdem identitatea şi, astfel, viitorul nostru.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


De această dată, suntem datori să facem ceea ce trebuie pentru a asigura un viitor bun copiilor şi poporului nostru, asta cu orice preţ, altfel blestemaţi să fim!”, se încheie comunicatul.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns