loading...

Puţini ştiu, dar Bulgaria este una dintre ţările în care mulţi refugiaţi şi-au găsit un adăpost, acest lucru stârnind mania locuitorilor din ţara vecină României.

„Opoziţia Naţională”, o formaţiune de extremă dreapta, pregăteşte un marş de amploare, care va avea loc în Sofia pe 21 octombrie, împotriva imigranţilor din Bulgaria, anunta Blitz

„De această dată, trebuie să fim mult mai serioşi şi mult mai pregătiţi, pentru că, după cum vedeţi, guvernanţii nu au luat nicio măsură după desele noastre apeluri. Ba dimpotrivă, se pregăteşte cazarea altor refugiaţi.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Am înţeles că UE a pregătit Bulgariei un număr de 700.000 de refugiaţi care urmează să fie aduşi din Turcia, din cele patru milioane aflate acolo. Asta înseamnă 10 la sută din populaţia ţării, UE promiţând că vom primi compensaţii de miliarde de euro”, se arată în comunicatul organizaţiei.

„Islamizarea Bulgariei este următorul pas iar noi, cetăţenii bulgari, suntem singurii care stăm în calea acestui proces. De această dată, trebuie să fim mult mai categorici şi mult mai mulţi, altfel o să ne pierdem identitatea şi, astfel, viitorul nostru.

De această dată, suntem datori să facem ceea ce trebuie pentru a asigura un viitor bun copiilor şi poporului nostru, asta cu orice preţ, altfel blestemaţi să fim!”, se încheie comunicatul.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here