loading...

Aceste desene le vedem pe ambalajele produselor pe care le cumpărăm, dar nu le băgam în seamă. Totuși ele ne explică aspecte importante despre acel produs care urmează să-l folosim pe piele.

Adesea pe ambalajele produselor cosmetice nu este indicată data de fabricare și termenul de valabilitate în forma cu care ne-am obișnuit: zi, lună, an. Pe unele dintre ele în general este indicat un cod din cifre și litere, care trebuie descifrat cu ajutorul calculatorului pentru a fi înțeles.

Verificarea termenului de valabilitate a produselor cosmetice

De cele mai multe ori pe ambalajului produsului sau chiar pe produs este un mic indicator care arată termenul de valabilitate a produsului după deschiderea sa. E vorba de imaginea unui borcănas deschis pe care e indicat numărul de luni. Nota bene: cu cât mai mic este acest număr, cu atât mai puțini conservanți conține produsul dat. Respectiv substanțele organice, naturale au aici o pondere mai mare.

Recomandarea noastră este să scrieți pe fiecare produs cosmetic pe care îl folosiți data la care a fost deschis pentru prima dată. Astfel veți putea verifica ușor dacă produsul este expirat sau nu și să scăpati de el dacă este cazul.

Vă urăm să aveți mereu posibilitatea de a procura doar produse calitative! Prietenele dvs. vă vor fi recunoscătoare dacă le veți arăta acest truc.

Nu folosiți produse dubioase sau expirate nici dacă au un aspect aparent „sanatos”, aveți grijă de sănătatea tenlui vostru. Schimbarea mirosului unui produs este un semn clar că acela nu mai este bun, mai ales la rujuri. Multe din neglijările noastre favorizează formarea ridurilor.

Sursa: secretulcunoasterii.ro


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here