NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Aceste desene le vedem pe ambalajele produselor pe care le cumpărăm, dar nu le băgam în seamă. Totuși ele ne explică aspecte importante despre acel produs care urmează să-l folosim pe piele.

Adesea pe ambalajele produselor cosmetice nu este indicată data de fabricare și termenul de valabilitate în forma cu care ne-am obișnuit: zi, lună, an. Pe unele dintre ele în general este indicat un cod din cifre și litere, care trebuie descifrat cu ajutorul calculatorului pentru a fi înțeles.

Verificarea termenului de valabilitate a produselor cosmetice

De cele mai multe ori pe ambalajului produsului sau chiar pe produs este un mic indicator care arată termenul de valabilitate a produsului după deschiderea sa. E vorba de imaginea unui borcănas deschis pe care e indicat numărul de luni. Nota bene: cu cât mai mic este acest număr, cu atât mai puțini conservanți conține produsul dat. Respectiv substanțele organice, naturale au aici o pondere mai mare.

Recomandarea noastră este să scrieți pe fiecare produs cosmetic pe care îl folosiți data la care a fost deschis pentru prima dată. Astfel veți putea verifica ușor dacă produsul este expirat sau nu și să scăpati de el dacă este cazul.

Vă urăm să aveți mereu posibilitatea de a procura doar produse calitative! Prietenele dvs. vă vor fi recunoscătoare dacă le veți arăta acest truc.

Nu folosiți produse dubioase sau expirate nici dacă au un aspect aparent „sanatos”, aveți grijă de sănătatea tenlui vostru. Schimbarea mirosului unui produs este un semn clar că acela nu mai este bun, mai ales la rujuri. Multe din neglijările noastre favorizează formarea ridurilor.

Sursa: secretulcunoasterii.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns