loading...

Un material video înfricoșător a fost filmat de un grup de apărători ai drepturilor animalelor, într-o fermă de găini ouătoare a concernului Costco, aflată în California.

Materialul video scoate în evidență condițiile îngrozitoare în care trăiesc păsările, înghesuite și ciugulindu-se una pe alta, uneori până la moarte. Ouăle care se produc aici sunt etichetate în magazine ca „provenind de la găini fericite, care trăiesc în afara custilor”.

Găinile, dintre care multe și-au pierdut penele, prezintă răni pe corp și trăiesc îngrămădite, una peste alta, fiind acoperite în multe cazuri și de excremente. Filmul, realizat de grupul „Actiune directă oriunde”, arată cum găinile se ciugulesc una pe alta, precum și pe cele moarte aflate pe podea.

„Ceea ce am văzut în fermă nu este deloc diferit de ceea ce se întâmplă în fermele unde găinile sunt crescute în cuști. Găinile sunt exploatate și continuă să moară pentru a produce ouă în mod intensiv”, spune un activist al organizației pentru Daily Mail.

Conform spuselor activiștilor, proprietarii au lichidat toate găinile filmate de ei. Ferma a dat un comunicat în care explică necesitatea acestei acțiuni, spunând că a fost nevoie de ea pentru că se răspândise o boală printre păsări.

Sursa: aktual24.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here