NEWS ALERT
Prezicătoarea Maria Ghiorghiu vorbeste despre O MARE NENOROCIRE pentru România: „Dimineața am auzit o vocea care-mi striga: Nucleara, nucleara!”

La numai patru ani, micuţa Bella (Angelina Bella Devyatkina) vorbeşte fluent nu mai puţin de şapte limbi. Fetiţa este din Moscova şi a devenit cunoscută de milioane de oameni din întreaga lume prin intermediul unui material video realizat în timpul unui concurs de talente.

Imaginile cu adorabila copilă fac acum înconjurul lumii, iar mii de persoane de pe rețelele de socializare se arată uimiți de talentul fetiței.  Pe scena unei emisiuni de talente, fetița a demonstrat că poate conversa în nu mai puțin de șapte limbi şi poate citi diverse texte scrise în limbi diferite.

Limbile pe care le vorbește fluent micuța sunt: rusă, engleză, germană, spaniolă, franceză, chineză și arabă. Mai mult decât atât, fetița a arătat nu doar că înțelege și poate răspunde cu ușurință în oricare dintre cele șapte limbi, ci a uimit și prin accentul ei, care s-a pliat perfect pentru fiecare limbă.

Mama copilei, profesoară de engleză, a mărturisit că aceasta a avut bone din diferite părți ale lumii, iar asta a ajutat-o pe fetiță să învețe limbi dintre cele mai diverse.

Sursa video: Youtube

 


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns