loading...

La numai patru ani, micuţa Bella (Angelina Bella Devyatkina) vorbeşte fluent nu mai puţin de şapte limbi. Fetiţa este din Moscova şi a devenit cunoscută de milioane de oameni din întreaga lume prin intermediul unui material video realizat în timpul unui concurs de talente.

Imaginile cu adorabila copilă fac acum înconjurul lumii, iar mii de persoane de pe rețelele de socializare se arată uimiți de talentul fetiței.  Pe scena unei emisiuni de talente, fetița a demonstrat că poate conversa în nu mai puțin de șapte limbi şi poate citi diverse texte scrise în limbi diferite.

Limbile pe care le vorbește fluent micuța sunt: rusă, engleză, germană, spaniolă, franceză, chineză și arabă. Mai mult decât atât, fetița a arătat nu doar că înțelege și poate răspunde cu ușurință în oricare dintre cele șapte limbi, ci a uimit și prin accentul ei, care s-a pliat perfect pentru fiecare limbă.

Mama copilei, profesoară de engleză, a mărturisit că aceasta a avut bone din diferite părți ale lumii, iar asta a ajutat-o pe fetiță să învețe limbi dintre cele mai diverse.

Sursa video: Youtube

 


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here