DISTRIBUIȚI
loading...

Guvernul vrea să interconecteze bazele de date ale Poliţiei şi ale autorităţilor fiscale, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, iar în cazul în care un cumpărător de autovehicul nu plăteşte taxele cu privire la deţinere şi înmatriculare în 60 de zile, înmatricularea este suspendată.

Executivul intenţionează să modifice Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice la capitolul înmatriculare a vehiculelor prin OUG privind debirocatizarea aflată în consultare publică.

”Autoritatea competentă transmite autorităţilor fiscale competente situaţia vehiculelor înscrise/transcrise în evidenţele proprii, în primele 5 zile ale lunii pentru luna precedentă. În termen de 60 de zile de la data înscrierii/ transcrierii transmiterii dreptului de proprietate a unui vehicul, titularul certificatului de înmatriculare este obligat să-şi îndeplinească obligaţiile de natură fiscală/financiară prevăzute de lege cu privire la deţinerea şi înmatricularea vehiculelor”, se arată în proiectul de ordonanţă de urgenţă, citat de Mediafax.

Conform sursei citate, autorităţile fiscale competente vor transmite autorităţii competente situaţia vehiculelor pentru care proprietarii nu şi-au îndeplinit în termen obligaţiile prevăzute, respectiv dacă titularul certificatului de înmatriculare nu a plătit obligaţiile fiscale.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: stirilernl.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

4 COMENTARII

  1. Nu stie cum sa mai faca bani pentru asi onora promisiunile aberante fara cap din campania electorala.Cand ies la atac de castigat voturi in campanie noi romanii ar trebui sa-i fugarim sa-si dea seama ca nu suntem usor de pacalit. Din pacate noi suntem naivi si ne pacalesc usor.

  2. Sa vedeti de acum Q7 si X5 uri la reducere…La cate circula cu numere aiurea,fara impozit platit,un sfert din ele vor zbura din peisaj ,sau vor trece pe Bulgaria.

Lasă un răspuns