loading...

Lista candidaţilor PSD Covasna pentru Senat, la alegerile Parlamentare din decembrie, se deschide cu o „pensionară” – Tănase Ionela – care este, de fapt, o celebritate din România, o cântăreaţă de muzică populară foarte bogată.

Candidata PSD Tănase Ionela nu este nimeni alta decât Ionela Prodan, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară şi mama impresarei Ana-Maria Prodan. În plus, este una dintre cele mai bogate femei din România, a cărei avere se ridică la peste patru milioane de euro, scrie Aktual 24.

Conform sursei citate, Ionela Prodan deţinea, în 2012, şase proprietăţi şi conturi de 1,5 milioane de euro. Acum, interpreta de muzica populară aproape că şi-a triplat averea. „Pensionara” PSD are acum zece case şi a strâns peste patru milioane de euro.

„Femeia asta are un noroc la bani cum nu s-a mai văzut. Mi se pare incredibil. Ea se ocupă personal să cumpere imobilele, să le reamenajeze şi să le vândă. Are case în România, însă şi în America. A reuşit să facă avere din asta, însă a şi avut bani să ruleze, capital cum se spune. Este foarte zgârcita la bani, nu scoate din buzunar pentru nimic. În schimb, dă sume mari pentru haine şi accesorii. Are menajere, paznici, şoferi, tot ceea ce îi trebuie”, a declarat un apropiat al Ionelei Prodan pentru presa mondenă.

Preşedintele filialei PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat joi că propunerea a venit din partea conducerii centrale a partidului şi a fost acceptată de organizaţia judeţeană pe considerentul că Ionela Prodan este o persoană cu notorietate, are o prestigioasă carieră profesională şi poate sprijini cultura românească şi biserica ortodoxă din judeţul Covasna, informează covasnamedia.ro.

 

 


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here