loading...

Dăm cu aspiratorul prin casă, trebuie să facem curățenie, dar nu de puține ori ne-am întrebat la ce folosește butonul care se află pe peria acestuia.

Cei mai mulți nu au aflat până acum utilitatea butonului. Funcția acestuia este una care te ajută mult în timp ce faci curățenie. Butonul are rolul de a ”schimba” peria pentru două tipuri de suprafețe. La prima apăsare peria este folosită la curățarea covoarelor, iar la a doua pentru podele, spații netede. De aceea, cei care nu cunosc rolul butonului se chinuie să aspire și nu înțeleg de ce acest lucru nu le iese așa cum ar trebui.

Primul model de aspirator a fost creat în 1860 de către Daniel Hess din West Union, Iowa și era numit „măturător”. Acea mașinărie avea o perie rotativă și un mecanism de furtunuri care să genereze absorbția prafului și mizeriei.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


De atunci au fost create și alte aspiratoare ajungându-se treptat la tipurile de aspiratoare de astăzi, tot mai sofisticate.

Sursa:frip.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here