loading...

Folia de aluminiu se dovedește a fi de folos celor cu afecțiuni reumatice. Chinezii o folosesc de sute de ani. Această metodă una eficientă.

Dacă ai spatele inflamat, tot ce trebuie să faci este să înveleşti zona respectivă în folie de aluminiu şi să o laşi aşa timp de 12 ore. În scurt timp, vei constata că durerea va dispărea.

Ca să fii sigur că folia nu se va desprinde de corp peste noapte, leag-o cu un pansament sau lipește-o cu câțiva plasturi.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Folia se mai poate folosi pentru tratarea inflamațiilor membrelor superioare sau inferioare.

De asemenea, poate fi utilizată și în tratamentul gutei și în cazul cicatricilor postchirurgicale. Pur şi simplu ia o bucată de folie de aluminiu și aplic-o pe cicatrice sau, în cazul gutei, trebuie să îți învelești degetul mare cu folie și să o fixezi cu un bandaj.

Sursa: tvhappy.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here