loading...

Un bărbat din Singapore a făcut un gest incredibil, după ce a decis să se căsătorească cu un… șarpe.

Bărbatul, cu inima zdrobită după decesul prietenei sale, s-a căsătorit cu o imensă cobră, fiind convins că sufletul regretatei sale partenere și-a găsit lăcaș în acest șarpe uriaș, noteaza Blitz

Iubita tânărului s-a stins din viața în urmă cu 5 ani, însă el nu a putut uita niciodată iubirea vieții sale. Bărbatul a întâlnit cobra într-o pădure din zona în care locuia și, instantaneu, și-a dat seama că aceasta semăna leit cu prietena sa decedată.

Astfel, a fost convins că femeia vieții sale s-a reincarnat într-o cobră și că a venit să își continue viața alături de bărbatul pe care îl iubește. Acum, acesta, care este de religie budista, este nedespărțit de șarpele lung de trei metri.

Voranan Sarasalin, tânărul care s-a căsătorit cu o cobra, a scris pe Facebook: „Iubirea adevărată există, chiar dacă are loc între un om și o cobră albă”.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here