loading...

Europa este supusă unui șantaj ordinar de președintele Turciei, Recep Tayip Erdogan. Acesta a amenințat Europa, spunând că, în orice moment, cele trei milioane de refugiați care se găsesc pe teritoriul Turciei pot pleca spre Bătrânul Continent.

Erdogan spune că UE îi plătește prea puțini bani Turciei, nerespectand înțelegerea primară. UE a alocat pentru refugiații din Turcia 250-300 de milioane de euro, alte 550 de milioane fiind asigurați de Înaltul Comisariat al ONU pentru refugiați.

Erdogan spune, în schimb, că guvernul și consiliile locale turcești au cheltuit aproape 40 de miliarde de dolari cu refugiații.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


„În acesta moment, în Turcia se află 3 milioane de refugiați sirieni, ei pot să plece oricând spre Europa, pot să plece și pe jos. În timp ce noi aici avem grijă de 3 milioane, UE este datoare să ne ajute. Dacă acești refugiați pleacă spre Europa, ce va face aceasta? Acum nu vrea să preia 100 sau 500 de oameni. Ne promisese un ajutor de 3 miliarde de euro în iunie și o a două tranșă, cam de aceeași valoare, însă nimic din toate acestea nu s-a întâmplat”, a spus Erdogan, citat de OFF News

Erdogan nu a ezitat să critice și SUA care nu l-au extrădat pe clericul Fetullah Gulen, acuzat că ar fi organizat lovitura de stat din 15 iulie.

În raportul dedicat Turciei, publicat în urmă cu câteva zile, Comisia Europeană a arătat că a alocat 677 de milioane de euro pentru refugiații din Turcia și că urmează să aloce încă pe atât. La începutul săptămânii, ministrul austriac de Externe a atras atenția UE că trebuie să înceteze a mai plăti acești bani pentru că Ankara nu își respectă angajamentele.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here