loading...

Vântul puternic din București a adus pagube locatarilor unor blocuri din cartierul Berceni.

Balcoanele unor blocuri din cartierul Berceni din București au fost smulse de vântul puternic.

Incidentul s-a petrecut pe strada Drumul Găzarului din Sectorul 4 al Capitalei într-un bloc de 10 etaje, transmite Digi 24.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


În același bloc sunt mari probleme la un magazin aflat la parter. Vitrina magazinului a fost smulsă cu totul de vânt.

Mai multe persoane au transmis pe rețelele de socializare că geamurile blocurilor se zguduiau din cauza vântului puternic.

Totodată, ISU București Ilfov a anunțat că 19 copaci au căzut din cauza vântului puternic din Capitală.

Cele mai multe intervenții au fost pe străzi din Sectorul 3, printre care zona Dristor, bulevardul Nicolae Grigorescu și bulevardul Theodor Pallady.

Pompierii bucureșteni au intervenit duminică, în două ore, la aproape 40 de cazuri, pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe străzi și pe mașini, a bannerelor, panourilor publicitare și elementelor de construcții de pe fațadele blocurilor, precum și a unor stâlpi de electricitate rupți sau în pericol de cădere, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, Daniel Vasile

sursa ziare.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here