loading...

Donald Trump, proaspăt ales președinte după alegeri, este cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Dar multe persoane nu s-au declarat încântate de acest rezultat, ele făcând mai multe demonstrații în stradă, la puțin timp după ce informația a fost făcută public.

Iar Baba Vanga, care a murit în anul 1996 la vârsta de 85 de ani, a prezis că Donald Trump nu va avea o viață prea lungă la cârma SUA. Dacă e să ne luăm după cele spune de Vanga, el nu va fi deloc președintele SUA, chiar dacă a câștigat aceste alegeri. Ba mai mult, în America va începe un nou război civil.

Ce este interesant este că ar rămâne numai câteva variante pentru ca Donald Trump să nu fie președintele SUA. Una dintre ele ar fi ca Statele Unite ale Americii să se destrame în urma acestui rezultat. Anumite state din America să devină autonome, iar practic, Donald Trump va fi președinte numai în anumite state din America.

O altă variantă ar fi una sumbră pentru Donald Trump și anume aceea a unui asasinat care i-ar curma viața proaspătului președinte.

Până acum, Baba Vanga a prezit foarte multe lucruri care chiar s-au întâmplat sau se vor întâmpla.

Încălzirea globală, atacurile teroriste din 11 septembrie care au dus la prăbușirea Turnurilor Gemeni din New York, marea imigrație a musulmanilor către teritoriul european sau Primăvara Arabă sunt numai câteva dintre lucrurile prezise de Baba Vanga.

Sursa: eclar.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here