loading...

Parlamentarii au votat legea care majorează salariile românilor, iar măsura urmează să fie aplicată de la 1 ianuarie 2017.

Astfel, salariile de bază din învăţământ urmează să fie mărit cu 15 la sută, de la 1 ianuarie 2017. Mai mult decât atât, deputații au decis creșterea cu 25 la sută şi a salariului de bază de încadrare pentru personalul Casei de Asigurări de Sănătate.

Aleșii mai vor ca statul să facă plata sporurilor pentru personalul medical la nivelul salariului din acest an și majorarea cu 15 la sută a lefurilor angajaților din sistemul de asistenţă socială.

Vă reamintim că și senatorii au votat creșterea punctului de pensie la 40 la sută din venitul mediu brut, din ianuarie 2017, şi la 45 la sută, din iulie anul viitor.

Reprezentanții Guvernului au transmis că bugetul României nu poate susține astfel de majorări, însă se pare că aleșii nu au ținut cont de datele furnizate de Executiv.

Sursa: eskape.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here