loading...

Surse din spital spun că pacientul care a scăpat este un bucureștean de 53 de ani, care a fost internat după ce în 2008 şi-a omorât mama. Apelul la 112 a venit în jurul orei 13.00, la câteva minute după ce a fost constatată lipsa pacientului.

Echipe mixte de jandarmi şi poliţişti au organizat filtre pe principalele drumuri din zonă şi căutări atât în zonele greu accesibile, cât şi în localităţile în care pacientul ar fi putut ajunge pe jos.

IPJ Buzău a dat publicității semnalmentele fugarului: bărbat 53 de ani, fes negru, ras pe cap, îmbrăcat într-o bluză albă și pe deasupra o bluza de trening verde închis cu două dungi portocalii și pantaloni de culoare verde închis.criminal-evadat

Poliţiştii efectuează investigații şi activităţi de căutare a bărbatului, acesta fiind dat în urmărire naţională.

In momentul în care a fugit din spital, individul – care este ras in cap – purta un fes de culoare neagra si era imbracat cu o bluza de trening verde, cu doua dungi portocalii, si pantaloni de culoare verde inchis.

Politistii ii roaga pe cei care au informatii despre evadat sa sune de urgenta la 112 ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Potrivit unor surse neoficiale, criminalul ar fi declarat cu ceva timp în urmă că va merge la sora sa din București pentru a o ucide, din răzbunare. Motivul invocat de acesta ar fi fost acela că femeia nu a venit la el în vizită în ziua în care urma să fie evaluat de o comisie de specialitate. De asemenea, se pare că acesta nu a plecat cu mâna goală spre Capitală ci ar avea asupra lui 200 de lei. Și mai grav este că, de când a evadat, bolnavul nu a mai luat medicamentele psihotrope.

Din acest motiv, bărbatul este extrem de periculos. Totodată se pare că sora criminalului ar fi sub escorta poliției. Oamenii legii au extins filtrele de căutare de la Ojasca până la București.

Marian Trandaf este numele criminalului periculos, care a fost internat în oscpiciu după ce i-a crpăpat capul mamei sale cu un ciocan.

A fost frumos să-mi omor mama!”, asta spus criminalul după ce i-a crăpat capul femeii cu un ciocan și apoi i-a tăiat gâtul în somn.

În fața anchetatorilor, Marian Trandaf a descris apoi cu calm totul. ”Vreau să fiu asasin în serie. M-am pregătit cu o săptămână înainte. Atunci am auzit voci care mi-au zis s-o omor pe mama, să o scap de grijile bătrâneții. Mama trebuia sacrificată. Vocile mi-au spus să omor pe cineva apropiat și așa am făcut. I-am crăpat capul, i-am tăiat gâtul și am pus uneltele pline de sânge pe un prosop”, scria ucigașul în declarație.

Update: Vineri dimineata bărbatul a fost gasit. Detalii aici

Citește mai multe pe stiridebuzau.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here