loading...

Cu toate că România este membră a NATO, nu înseamnă că există garanții absolute în ceea ce privește integritatea teritorială. Filmul TRANSILVANIA – ISTORIE FURATĂ ne prezintă istoria modificată a Transilvaniei.

În acest context delicat, cu o politică imprevizibilă a marilor puteri, filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ oferă românilor informații din trecutul istoric al țării într-un mod accesibil, aruncând în aer teoriile revizioniste și toată argumentația extremiștilor maghiari.

Filmul este realizat pe capitole autonome, care tratează teme distincte. În varianta finală, filmul va avea trei părți, fiecare de câte o oră. Prima parte a acestuia are următoarele capitole:

  1. Cucerirea Transilvaniei– de la minutul 3:40
  2. Conducătorii români ai Ungariei– de la minutul 12:00
  3. Influența limbii române asupra limbii maghiare– de la minutul 20:00
  4. Maghiarizarea forțată a românilor– de la minutul 27:53
  5. Mai există secui în România?– de la minutul 42:45
  6. Ungurii s-au pretins a fi urmașii dacilor– de la minutul 48:35

Sursa: cunoastelumea.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here