loading...

O păpușă făcută de un țigan din România a ajuns în topul celor mai înfricoșătoare lucruri din lume. Vânătorii de paranormal sunt convinși că în capul păpușii “Letta” se află un creier de copil!

Legenda lui Dracula pare apă de ploaie pe lângă legenda păpușii Letta, care ne-a făcut celebri peste tot în lume. Este vorba despre o păpușă veche de 200 de ani, făcută de către un țigan român, care a ajuns pe locul 2 în topul celor mai înfricoșătoare păpuși din lume!

Infricoșătoarea păpușă a fost detronată în topul dat publicitarii recent de un grup de păpuși din porțelan denumite “Chrystal, True, Monika, Sharla, Isaac, Lilly, Ashley, and Cameron”, deținute de o familie din Pennsylvania (SUA), despre care specialiștii în paranormal susțin că sunt bântuite.

Proprietarii lor au filmat, în 2009, o apariție inexplicabilă în jurul lor. Este vorba de un fantoma unui băiețel care apărea jucându-se cu ele.

Păpușa a fost auzită… vorbind

Chiar dacă este plasată pe locul doi, păpușa țigănească Letta, poreclită așa după ce martorii susțin că s-ar auzi mereu în jurul ei “Letta me out”, a ajuns faimoasă în rândul vânătorilor de paranormal în 1972.

Un australian pe nume Walton a descoprit-o pe Letta sub casa bunicii sale, la scurt timp după ce femeia a murit și a îngropat păpușa. Parcă nimeni nu voia să creadă că bărbatul le-a spus că păpușa are creierul unui copil, mai exact al copilului țiganului român care a făcut păpușa în urmă cu peste 200 de ani.

Legenda spune că românul ar fi creat păpușa pentru băiatul lui, în vârstă de șase ani, iar la scurt timp copilul ar fi murit înecat și spiritul lui s-ar fi băgat în corpul păpușii. Așa s-au născut legende care spun că ori de câte ori Letta este scoasă afară ea aduce ploi, iar oamenilor le îngheață sufletul când o privesc.

Letta, păpușa pericol public!

Alții au mers și mai departe și au spus că păpușa nu trebuie să ajungă niciodată în preajmă copiilor, pentru că i-ar putea ucide!

Într-adevăr, din imagini, păpușa Letta made în România este atât de hidoasă, încât sperie pe oricine, acesta este și motivul pentru care ea a schimbat zeci, dacă nu sunte de proprietari până acum. Țiganii de la acea vreme au crezut cu tărie în transferul de spirit dintre băiatul țiganului meșteșugar român și păpușa, spunând că un suflet uman ar putea avea astfel un sanctuar după moarte.

Sursa: cancan.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here