loading...

Polițiștii primesc tot mai multe informații despre locurile pe unde a fost văzut, dar până acum nu i-au dat de urmă.

Mobilizare impresionantă în zona în care se presupune că se ascunde evadatul de la Săpoca. Poliţiştii şi jandarmii de la trupele speciale, împreună cu voluntari şi pădurari au periat joi dealurile şi văile din jurul localității Merei, unde a fost văzut bărbatul, scrie tvr.ro

Au venit însoţiţi de câini de urmă şi au scotocit toate clădirile abandonate şi adăposturile silvice.

Poliţiştii i-au întrebat pe localnicii din satele situate în vecinătatea spitalului dacă l-au văzut pe pacientul dispărut sau dacă au auzit ceva de el.criminal-evadat

Fără mâncare şi îmbrăcat subțire, bărbatul ar putea să caute adăpost în gospodarii, iar în magazine – hrană şi haine.

Bărbatul căutat suferă de schizofrenie paranoidă şi, în lipsa medicației specifice, ar putea deveni violent, avertizează medicii.

Politistii au organizat filtre rutiere pe toate drumurile principale din judetul Buzau precum şi pe alte rute.

Numele criminalului este Marian Trandaf. El a fost internat în ospiciu după ce în 2007 i-a crăpat capul mamei sale cu o toporișcă.

Citește aici mai multe despre criminalul evadat de la Spitalul de psihiatrie SAPOCA din Buzău. 


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here