loading...

Shiti Charoenrattanaprapa, acum în vârstă de 60 de ani, nu a mai ieșit din casă de când avea 15 de ani. Pe când era doar un adolescent, a început să dezvolte tumori care au ieșit la suprafața pielii sub forma unor bule.

Neurofibromatoză a fost diagnosticul primit la 15 ani, iar de atunci, viața bărbatului din Bangkok s-a transformat într-un coșmar. A fost nevoit să se ascundă de ochii lumii, chiar și de familia sa, care nu l-a mai acceptat. Ceea ce l-a făcut să iasă din bârlogul său este moartea recentă a regelui Thailandei. Shiti Charoenrattanaprapa vrea să-i aducă un ultim omagiu suveranului său, notează Daily Mail.

Pe toată suprafața corpului și pe față, bărbatul are tumori imense ce seamănă cu niște baloane. Bubele nu sunt infecțioase, canceroase sau dureroase, dar sunt foarte greu de privit atât de cel care parcă a fost blestemat cu o asemenea înfățișare, dar și pentru cei din jur care se simt stânjeniți în preajma lui sau temători.

bube

S-a născut în Bangkok, dar a fost forțat să trăiască în Myanmar, tocmai din cauza afecțiunii de care suferă. Acolo a și fost arestat pentru că era imigrant ilegal, iar anul trecut a fost trimis înapoi în Thailanda. Acum trăiește într-o colibă, acolo unde a și fost găsit de câțiva reprezentanți ai Crucii Roșii, care i-au și oferit câteva provizii.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here