loading...

Aerisirea camerei se face prin simpla deschidere a geamului. De afară însă pot pătrunde insecte dacă nu ai plasă la geamuri. O lămâie la cuptor  poate rezolva aceasta problema.

Iată o metodă simplă de a ține la distanță toate insectele care îți pot invada casa, chiar dacă nu ai o plasa de insecte instalată la geamuri.

Ce poți face?


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Înainte cu o jumătate de oră de a merge la culcare, taie o lămâie pe jumătate și așeaz-o în cuptor cu partea tăiată în sus.

Presară scorțișoară pe cele două bucăți tăiate si pornește cuptorul 5 minute cu ușa închisă. După scurgerea timpului, oprește cuptorul, deschide ușa si las-o așa peste noapte.

Te vei bucura de aer curat a doua zi, fără insecte. În plus în casa ta va fi un miros plăcut.

Sursa: stireazilei.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here