loading...

Un român, a dezvăluit cea mai mare înșelătorie a sistemului, a statului și a Caselor Regale. CNP-ul și Certificatul de naștere, prin care practic părinții cedează copilul statului.

Îl „inregistreaza” ( în regis….adică îl predă regelui). El explică pe limba tuturor cum statul te face sclav, datornic, plătitor de taxe prin faptul că îți pune un CNP, care nu se află pe corpul tău la naștere, deci practic, nu au dreptul să îți facă asta.

El arată și explică cum orice om ar trebui să solicite CERTIFICATUL DE NĂSCUT VIU și un act de identitate care atestă că ești o persoană liberă și nu o persoană cu acte care aparțin statului, prin care statul are drepturi asupra ta și care poate face ce vrea cu cu ține, să ia împrumuturi în numele tău , pe care tu apoi să le plătești.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


De asemenea explică o chestiune foarte inteligentă, cu care s-a confruntat la un moment dat și un om în SUA. Niciodată să nu spui într-o instanță că ÎNȚELEGI, instanța te întreabă ÎNȚELEGI? În engleză sună mai bine DO YOU UNDERSTAND? Adică TE SUPUI? Oamenii trebuie să răspundă I DO NOT UNDERSTAND ( STAU SUB LEGE), adică nu mă supun. Revenind la TU ÎNȚELEGI? Care provine de la ÎNTRE LEGI, adică te încadrezi în LEGI. Toți oamenii ar trebui să răspundă: NU, NU ÎNȚELEG ( ADICĂ NU MĂ SUPUN). Această este o capcană uriașă prin care instanțele de judecată îți pot imputa ORICE, în clipa în care tu spui AM ÎNȚELES. ( M-AM SUPUS, SUNT SCLAVUL VOSTRU).

În plus explică un lucru genial, la care nu te-ai fi gândit până acum, că atunci când faci o cerere către stat, să nu scrii niciodată SUBSEMNATUL, căci asta înseamnă că te subsemnezi, te supui și că ești sclavul lor, că accepți tot ce dictează ei, trebuie să spui NUMITUL.

Că informația să nu ajungă la multă lume, în clipa în care clipul a atins 500.000 de vizualizări în trei zile, acesta a fost șters de pe rețeaua de socializare Facebook, semn că masonii au dat report.

Majoritatea oamenilor au rate bancare, fie sunt angajați la stat sau la firme private. Când vă angajați trebuie să semnați un contract, de cele mai multe ori contractul este făcut special să fie mare pentru că persoana în cauză să nu-l poată citi integral, astfel încât să fie înșelată și să-l semneze…

Cert este că fiecare loc de muncă de pe planetă îți cere să semnezi un număr de documente, care afirmă cu cuvinte plăsmuite că ești de acord să fi reprezentantul unei corporații sau entități.
Toate acestea înseamnă pur și simplu, că atunci când semnezi actele de angajare care sunt cerute de aproape orice angajator la care aplici, renunți la drepturile tale ca Persoană Naturală, protejate prin Constituție, și accepți să reprezinți o Persoană Artificială care nu se află sub protecția Constituției.

E dificil de evitat acest lucru pentru că dacă nu semnezi documentul renunțând la drepturile tale, nu ești angajat.
Deci de ce orice angajator plătește impozite voluntar, fapt ce conduce la solicitarea acestor documente? Pentru că dacă nu face așa, afacerea lui pierde toate beneficiile Statale oferite afacerilor Private sau Comerciale. Cei mai mulți oameni acceptă, pur și simplu, neadevărul că impozitul pe venit e cerut de lege, fără a investiga acest aspect.

Acum se mai citește și:  Nemulțumire mare în rândul profesorilor, bucurie IMENSĂ pentru elevi. Decizia trebuie respectată întocmai, altfel...

1. Când numele tău ca persoană apare pe un act având prima literă a numelui și a prenumelui scrise cu Majusculă, acest lucru reprezintă Capitis Diminutio Minima, ce semnifică că au fost schimbate doar relațiile familiale ale persoanei. E vorba de o pierdere minimală a drepturilor.
Exemplu de nume: Popescu Ion

2. Când doar numele apare scris cu Majuscule, asta reprezintă Capitis Diminutio Media, care înseamnă că omul își pierde dreptul de cetățenie, dar nu dreptul la libertate. Cu alte cuvinte poți fi amendat sau penalizat, dar nu înrobit sau arestat.
Exemplu de nume: Popescu ION

3. Când tot numele e scris cu Majuscule pe orice document, asta înseamnă Capitis Diminutio Maxima, ce stabilește că starea unui om trece de la libertate la sclavie. Are loc o predare către Stat a tuturor drepturilor sociale și civile. Înseamnă că poți fi amendat, arestat și înrobit în orice limită pentru orice perioadă de timp după bunul-plac al Statului.
Exemplu de nume: POPESCU ION

Însă cea ce e important de menționat este că dacă nu îți asumi nici o obligație prin aceste documente prin care declari că renunți la Drepturile tale și reprezinți o corporație, nu ești obligat, în niciun fel, să te prezinți în fața niciunui tribunal.
Sunt două tipuri de legi pe pământ:

1. Legea Civilă care este legea pământului

2. Amiralitatea Maritimă care este legea apei

Legea “Amiralitătii, care administrează întreaga structură comerțului mondial se bazează pe Vatican drept canonic, a cărei revizuire a fost ultima dată în 1984. Acest drept a fost perfecționat de către Imperiul Român.

Atunci când un tribunal se află sub incidența Legii Amiralitătii sau maritime, el trebuie să arboreze un steag cu franjuri aurii. Priviți toate steagurile din tribunalele penale SUA și sua și veți constata că acestea au franjuri aurii. Același lucru este valabil și în privința multor altor clădiri oficiale.

Aceste tribunale penale „americane” functionează incă sub incidența legii amiralitătii BRITANICE. Coroana și familiile britanice ale Frătiei controlează și la ora actuală tribunalele penale americane, iar nucleul acestui control sunt societătile secrete cu sediul în Temple Bar din Londra, centrul profesiei juridice britanice de pe fosta proprietate a templierilor. Marea Lojă a Francmasoneriei Engleze își are sediul pe Great Queen Street (Strada Mării Regine – Semiramida/Isis). Incă de la crearea să, în anul 1717, ea a controlat majoritatea lojilor francmasone din lume.

Amiralitatea maritimă este legea bancară. Ca urmare, o corporație, guvernul sau oameni care vor să te controleze, crează un “al doilea tu” și acest “al doilea tu” pe care ei îl controlează, pe care ei l-au creat, e în întregime scris cu Litere Majuscule. Dacă verificați când primiți o notă de plată, o chemare în judecată, o amendă, un bilet, factură de apa, factură de electricitate, permisul de conducere etc. Pe tot ce are legătură cu afacerile, numele vostru va apărea intodeauna cu Majuscule pentru că băncile și guvernele nu lucrează decât cu Majuscule.

Cei care sunt acuzați de aceste tribunale ale Amiralității Maritime, nu înțeleg, de regulă, că sunt amendați sau arestați cu voia lor.
Deobicei când un judecător îți strigă numele și te întreabă dacă acest numește ești tu, cei care răspund “DA” sunt de acord, verbal, să reprezinte Persoană Artificială reprezentată de acel nume.
Procedând astfel, renunți voluntar la drepturile tale garantate de Constituție.

Acum se mai citește și:  ATENȚIONARE URGENTĂ. Comunicați ASTA tuturor celor apropiati. Hoție pe mobil care îți ia tot creditul imediat sau îți umflă factura cu zeci de milioane

Drepturile tale absolute ca Persoană Naturală sunt dreptul la viață, la siguranță și la proprietate și toate aceste drepturi sunt foarte importante. Gândiți-vă că nu puteți fi niciodată privați de aceste drepturi, decât dacă renunțați de bunăvoie la ele. Noi trebuie să ne înțelegem drepturile dacă vrem să fie apărate.

Sursa: deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here