loading...

Dacă vrei să îți albești dinții trebuie să mergi la cabinetul medicului stomotolog. E bine să faci un control stomatologic cel puțin o dată la 6 luni, dar pentru albirea dinților te poți trata acasă.  Vei economisi câteva sute de lei.

 Mulți nu sunt de acord cu albirea danturii pentru că afectează smalțul dinților din cauza substanțelor toxice folosite.

Există și o soluție mult mai simplă și fără chimicale: pudra de tumeric.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Tumericul este o plantă erbacee de origine asiatică, are proprietatea de a trata și preveni peste 500 de afecțiuni, încă de acum 2.000 de ani.

Pudra de tumeric nu doar că tratează durerile de stomac, anumite probleme ale pielii, musculare ori artrită, colicii, hepatita, ci o puteți folosi și pentru albirea dinților.

Ingrediente:

– 4 linguri de pudră de tumeric;
– 2 linguri de bicarbonat de sodiu;
– 5 linguri de ulei de cocos.

Instrucțiuni:

Puneți pudra de tumeric și bicarbonatul de sodiu într-un bol. Adăugați uleiul de cocos și amestecați până se face o pastă groasă. Nu are dată de expirare, însă  nu o folosiți mai mult de 20 de ori.

Sursa: sanatatea.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here