loading...

Locuitorii unui oraş nu vor mai vedea soarele pe cer pentru următoarele două luni. În oraşul Barrow, din Alaska, aflat în cel mai nordic punct din SUA, soarele a apus pentru ultima dată pentru următoarele două luni.

Oraşul va fi acoperit de un întuneric polar până în ianuarie. În decembrie, oraşul îşi va schimba oficial numele în Utqiaġvik. Decizia a fost motivată prin o întoarcere la rădăcinile locului şi o susţinerea a limbii folosită de nativii din Alaska, conform Independent.

Următorul răsărit va fi pe 22 ianuarie 2017, primul care va avea loc sub noua denumire a oraşului. În total, în Barrow locuiesc aproximativ 4300 de locuitori şi a fost înfiinţat în 1958. În fiecare an, întunericul se aşeză asupra oraşului pentru câteva luni datorită pozitiei sale faţă de nordul Cercului Arctic. Advertisment Locuitorii au votat recent schimbarea denumirii oraşului ca un omagiu adus poporului indigen care a trăit aici.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Sursa vocea.biz

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here