NEWS ALERT
Aceasta sunt semne din bătrâni care anunță cum va fi iarna. Va fi una grea și cu ger, dacă stelele strălucesc noaptea foarte puternic, sau dacă....

Te încalţi şi atât: şireturile se strâng singure. Dacă te strâng sau dacă sunt prea largi, apeşi pe un buton şi se reglează. O încălţăminte sport ideală creată de Nike.

Modelul HyperAdapt are senzori în zona călcâielor şi simte cand cineva îşi bagă piciorul în pantof. Atunci, în funcţie de forma piciorului, şireturile se strâng automat. Sunt şi două butoane, de plus şi minus, pentru a putea strânge sau desface şireturile, în cazul în care eşti nemulţumit de felul cum a „calculat” cât de strâns să le „lege”.

HyperAdapt funcţionează pe baterii şi are autonomie de circa doua săptămâni. Dispozitivul de reîncărcare este magnetic. Este nevoie de trei ore pentru ca pantofii să se încarce.

Cristiano Ronaldo a fost primul sportiv care a încălţat noul model. Fotbalistul portughez de la Real Madrid a rămas fără replică atunci când a văzut cum se strâng şireturile singure.vlcsnap-2016-10-04-23h31m28s121

Sursa: supertari.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns