loading...

Te încalţi şi atât: şireturile se strâng singure. Dacă te strâng sau dacă sunt prea largi, apeşi pe un buton şi se reglează. O încălţăminte sport ideală creată de Nike.

Modelul HyperAdapt are senzori în zona călcâielor şi simte cand cineva îşi bagă piciorul în pantof. Atunci, în funcţie de forma piciorului, şireturile se strâng automat. Sunt şi două butoane, de plus şi minus, pentru a putea strânge sau desface şireturile, în cazul în care eşti nemulţumit de felul cum a „calculat” cât de strâns să le „lege”.

HyperAdapt funcţionează pe baterii şi are autonomie de circa doua săptămâni. Dispozitivul de reîncărcare este magnetic. Este nevoie de trei ore pentru ca pantofii să se încarce.

Cristiano Ronaldo a fost primul sportiv care a încălţat noul model. Fotbalistul portughez de la Real Madrid a rămas fără replică atunci când a văzut cum se strâng şireturile singure.vlcsnap-2016-10-04-23h31m28s121

Sursa: supertari.ro


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here