loading...

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Gabriela Szabo a atacat-o dur, vineri după-amiază, pe fosta atletă Monica Iagăr, care tocmai a fost numită în funcția de președinte al Clubului Sportiv Dinamo.

Potrivit fostei campioane olimpice, Monica Iagăr este „rușinea sportului românesc”, amintind de suspendarea de șase luni a acesteia, din urmă cu 20 de ani, pentru dopaj.

„Rușinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj și comportament numită de Ministerul de Interne, să conducă clubul Dinamo!

Doamne ce am fost o dată în sport și ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca”, a scris pe Facebook Gabriela Szabo.

Aceasta a pierdut surprinzător alegerile pentru șefia COSR, săptămâna trecută, în favoarea lui Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrima.

Monica Iagăr, în vârstă de 43 de ani, este fostă săritoare în înălțime, câștigând două medalii de aur la Europene, în 1998, iar vineri a fost numită de ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, în funcția de președinte al CS Dinamo. Fosta sportivă l-a înlocuit astfel pe fostul tenismen George Cosac.

Monica Iagăr este comisar-șef de poliție și va asigura șefia CS Dinamo pentru 6 luni.

Sursa: Ziare.com


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here