loading...

Cântărețul Grasu XXL a lovit un băiat aflat în public la un concert susținut în cadrul unui bal al bobocilor din București.

Dragoș Nichifor, cunoscut ca Grasu XXL, a fost invitat de către studenții Facultății de Chimie să cânte la balul bobocilor, iar în timp ce se afla pe scenă artistul s-a simțit jignit de gesturile și declarațiile unui tânăr din public, și-a pierdut cumpătul, a coborât de pe scenă și i-a dat un pumn băiatului în zona capului, scrie Adevărul.ro. Întregul moment a fost filmat de un alt spectator.

Dacă inițial a afirmat că „o palmă după ceafă nu e bătaie”, Grasu XXL a revenit apoi asupra declarațiilor, recunoscând că a greșit.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


„O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor care sunteți voi. Ar fi trebuit la cum s-a comportat copilul respectiv. Chiar și așa, eu am greșit, palmă trebuia să i-o administreze cineva acasă”, a scris cântărețul vineri seară pe Facebook.

„După cum am spus și aseară, eu am greșit, gestul meu nu are nicio scuză!”, a continuat cântărețul sâmbătă dimineață.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here