loading...

O astfel de scenă s-a petrecut în Capitală, atunci când un echipaj al Poliției Rutiere a vrut să sancționeze un șofer care a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a staționat in apropierea trecerii de pietoni.

Acesta a invocat un motiv pentru fapta sa, refuzând categoric să se legitimeze. Se pare ca răbdarea agentului a dus în final la respectarea procedurii, conducătorul auto prezentând actele și semnând procesul verbal.

„Felicit colegul polițist pentru incomensurabila răbdare și pentru modul în care l-a convins pe cel în cauză să cedeze la toate capitolele din această speță”, a comentat un internaut.

„In orice alta tara civilizata,domnului cu VW-ul , i se aducea la cunoștința de la primul refuz de a se legitima ca nu durează decât două secunde sa fie încătușat si dus la secție. De amenzi și alte consecințe nici nu mai discutam. Un pic prea indulgent polițistul, în rest, jos pălăria”, a scris un altul.

Cel care a încărcat clipul pe internet este un vloger celebru care a si fost chemat ca martor in sala de judecata, șoferul din imagine contestând în instanta amenda data de polițistul răbdător.

Interesant este faptul ca, cel care a filmat acest incident, s-a ales si cu o amendă de 500 de lei, nu pentru ca a filmat, ci pentru ca nu s-a prezentat ca martor în proces. Sursa: a1.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here