NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

O astfel de scenă s-a petrecut în Capitală, atunci când un echipaj al Poliției Rutiere a vrut să sancționeze un șofer care a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a staționat in apropierea trecerii de pietoni.

Acesta a invocat un motiv pentru fapta sa, refuzând categoric să se legitimeze. Se pare ca răbdarea agentului a dus în final la respectarea procedurii, conducătorul auto prezentând actele și semnând procesul verbal.

„Felicit colegul polițist pentru incomensurabila răbdare și pentru modul în care l-a convins pe cel în cauză să cedeze la toate capitolele din această speță”, a comentat un internaut.

„In orice alta tara civilizata,domnului cu VW-ul , i se aducea la cunoștința de la primul refuz de a se legitima ca nu durează decât două secunde sa fie încătușat si dus la secție. De amenzi și alte consecințe nici nu mai discutam. Un pic prea indulgent polițistul, în rest, jos pălăria”, a scris un altul.

Cel care a încărcat clipul pe internet este un vloger celebru care a si fost chemat ca martor in sala de judecata, șoferul din imagine contestând în instanta amenda data de polițistul răbdător.

Interesant este faptul ca, cel care a filmat acest incident, s-a ales si cu o amendă de 500 de lei, nu pentru ca a filmat, ci pentru ca nu s-a prezentat ca martor în proces. Sursa: a1.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns