NEWS ALERT
Robotii capătă tot mai multe însușiri omenești. Iată ce mișcări pot face! (VIDEO)

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că foarte multe trenuri circulă cu întârzieri mari, zilele astea, că nici nu mai știi care, s-a înregistrat un caz extrem de călătorie înapoi în timp.

Mai exact un tren plin cu călători, care nu aveau nicio vină, a plecat ieri din București dar a ajuns la Timișoara abia alaltăieri!

Nu am pomenit așa ceva de când sunt!

M-am urcat frumos în tren vineri, la Gara de Nord, la trei patrușcinci, că trebuia să ajung la o nepoată de-a mea din Timișoara.

Am așteptat ore în șir să plecăm din gară, că ni s-a spus că a apărut nu știu ce defecțiune. La un moment dat trenul s-a pus în mișcare dar atât de lent că dacă nu te uitai pe geam nici nu îți dădeai seama.

La un momentdat s-a întâmplat ceva neobișnuit, am auzit un zgomot ca un ecou și deodată trenul a început să prindă o viteză amețitoare dar în mod ciudat părea că merge înapoi, spre București! Nici nu știu cât a durat această senzație pentru că am pierdut noțiunea timpului.

Dau să cobor, să iau o sticlă de apă, că aveam impresia că suntem la Craiova. Când colo ce să vezi? Timișoara! La început ne-am bucurat că am ajuns atât de repede dar când mă uit la telefon să văd ceasul, văd că era joi, în mână nu mai aveam geamantanul ci căruciorul de cumpărături cu care fusesem joi la piață. Am rămas proastă!

Vezi și: SATUL FANTOMĂ din România unde toți locuitorii au dispărut brusc

Ne-a declarat tanti Rodica, vizibil marcată de cele întâmplate.

Este primul incident de acest fel, nu doar din România, ci și din lume!

Din acest motiv sute de specialiști din Rusia, SUA, Japonia și Israel s-au deplasat rapid în România pentru a studia neobișnuitul fenomen.

Până când specialiștii vor reuși să dezlege misterul, conducerea CFR a avertizat că astfel de incidente se pot repeta și a rugat călătorii să fie atenți pentru că unele trenuri care aparent ajung la timp, este posibil să vină de fapt din viitor.

Acesta este un pamflet preluat de pe site-uponturifierbinti.com


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

2 COMENTARII

  1. CEA MAI MARE ABUREALA.am calatorit de atatea ori cu trenul dar de fiecare data am avut numai intarzieri.asa ca doamna nu mai trage pe nas inainte sa marturisesti ceva.s-ar putea unii sa creada chestiile astea

Lasă un răspuns