loading...

Publicaţia Wired a realizat un clip video în care arată cum se realizează clipuri pentru adulți în Realitatea Virtuală.

Un jurnalist al publicaţiei a mers într-un platou al KinkVR, un jucător important de pe această piaţă.

Iată ce a aflat:


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


– Se foloseşte un sistem de camere VR special (alcătuit, de fapt, din şapte camere GoPro), capabil să filmeze la 360 de grade.

– Actorii nu trebuie să se apropie prea mult de cameră (la maxim 1 metru), iar tot timpul trebuie să fie atenţi să fie aplecaţi puţin spre spate pentru a oferi o perspectivă mai bună; de aceea filmările de acest fel sunt obositoare şi nu sunt indicate pentru starurile cei care au probleme cu spatele.

– În filmele pentru adulţi VR se fac mai puţine „cut-uri” decât în cele normale, aşa că scenele trebuie să iasă bine din mai puţine încercări.

– Se fac foarte multe repetiţii înainte de filmarea finală.

– Se foloseşte un software special pentru post-producţie; acesta combină imaginile surprinse separat de cele 7 camere GoPro; imaginea finală are forma unui dom, astfel încât să poată fi explorată cu un headset VR.

– Una dintre actriţe spune că se simte mai vulnerabilă în faţa unei camere VR, deoarece îi este dificil să ascundă anumite defecte; cine urmăreşte clipul are o perspectivă la 360 de grade.

Sursa: go4it.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here