loading...

Nicolae Ceban este acuzat că ar fi bătut doi polițiști apoi le-ar fi deteriorat mașina. Acesta declară că sunt niște minciuni, fiindcă este invalid și are un singur deget, nu are mâini și picioare, scrie curaj.tv.

Ca atare eu am fost primul care a scris plângere pe ei, dar nici până în ziua de azi plângerea mea nu a fost examinată. Pe martorii mei nimeni nu-i cheamă și nu au fost întrebați de nimic”, a declarat reporterului bărbatul.

Judecata lui a fost amânată pe data de 22 decembrie, și va fi citat un nou martor la judecată ca să dea declarații referitor la caz.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here