NEWS ALERT
Eşti fumător? Mănâncă mai multă slănină! Uite ce efect are acest aliment asupra plămânilor

Kyle Upham a lucrat mulți ani în cadrul armatei, iar în 2004 a fost trimis să lupte în Irak. Înainte de plecare el și iubita sa Kristen s-au căsătorit.

Însă abia peste câteva luni, când s-a întors acasă, Kyle avea, în sfârșit, suficienți bani ca să-i cumpere iubitei sale o verighetă. Cuplul s-a îndreptat spre un magazin de bijuterii de lux din orașul Santa Barbara.

Și ei au găsit inelul ideal — luxos, nemaipomenit de frumos. Doar că prețul lui era de 9000 de dolari. Soldatul nu avea atâția bani. Vânzătorul le-a propus să lase un număr de telefon, pentru cazul, în care va apărea vreun inel asemănător, însă la un preț mai accesibil. Soții așa au și făcut, iar apoi au plecat întristați acasă.

Însă, aflându-se încă în apropiere, ei au primit un apel de la magazinul de bijuterii și au fost rugați să se întoarcă. Vânzătorul îi aștepta lângă ușă, ținând o pungă frumoasă în mâini. Zâmbind, el le-a spus: „Acesta este inelul vostru.” Apoi el pur și simplu s-a întors și a plecat. Kyle și Kristen s-au uitat îndată în pungă. Ea conținea o cutiuță cu acel inel! Și o scrisoare, care spunea că cumpărătura a fost achitată de o persoană, care dorește să rămână anonimă.

Tinerii căsătoriți nu-și puteau crede ochilor. Ei erau foarte fericiți și recunoscători. Pe parcursul a nouă ani ei au povestit istoria despre dăruitorul misterios, ghicind cine putea să le facă un asemenea cadou. Și într-o zi adevărul a ieșit la iveală.

În 2013 celebrul actor Paul Walker, care a câștigat faima mondială datorită rolului său din filmele „The Fast and the Furious” („Furios și Iute”), a decedat într-un mod tragic. După moartea actorului pe pagina sa oficială de pe Facebook au apărut sute de mii de mesaje cu condoleanțe și povestiri din viața actorului. Printre ele se afla și o istorie uimitoare, povestită de vânzătorul acelui magazin de bijuterii. El a scris că Walker era în magazin atunci când tânărul soldat și iubita sa alegeau inelul. Actorul a auzit discuția despre faptul că Kyle nu-și putea permite să cumpere inelul, care i-a plăcut atât de mult iubitei sale. Când cuplul a ieșit din magazin, Paul a achitat cumpărătura și l-a rugat pe vânzător să o transmită lui Kyle și Kristen, fără să le spună numele lui.

Auzind această istorie incredibilă, Kristen și Kyle au povestit îndată lumii cum a decurs totul. „Nici până acum nu-mi vine să cred că cineva a făcut așa ceva pentru noi” — a scris Kristen. Actorul nu numai le-a dăruit acel inel, ci le-a făcut și relația foarte puternică. Această istorie impresionantă va rămâne pentru totdeauna legenda lor familială.

Este trist să realizăm că a murit nu numai un actor minunat, ci și un om cu inima de aur. Datorită celebrității acestui om generos, fapta lui îi poate inspira pe mulți să fie mai atenți și mai buni unul față de celălalt.

Sursa: perfectmedia.tv


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns