loading...

Totul a început în momentul în care un bărbat din Statele Unite, pe nume Reid, a vrut să își facă o omletă dimineața.

A scos un carton de ouă nou, pe care îl cumpărase cu o zi înainte, a luat o furculița și a spart unul dintre ele.

Nu se aștepta la ceea ce a urmat. Din interior a început să curgă o zeamă roșie, care semăna cu sângele. După ce l-a deschis complet, Reid a descoperit în interior o mâzgă cu un aspect și miros nu tocmai plăcut.

Ceea ce este și mai ciudat este că a avut fix aceeași problemă la alte două ouă din același carton. Omul a făcut plângere la supermarket-ul de la care le cumpărase.

Reprezentanții magazinului și-au cerut scuze, i-au dat banii înapoi și i-au oferit și o sticlă de vin.

Sursa: stirilernl.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here