Făcând parte din marea gamă a produselor farmaceutice de sinteză, vaccinurile ocupă o poziție aparte, având în vedere că ele sunt destinate ființelor umane sănătoase.

loading...

Industria farmaceutică câștigă anula sume exorbitante. Mulți oameni de știință au tras un semnal de alarmă în privința pericolului real pe care îl reprezintă vaccinurile. Degenerare neurologică, afectarea structurii creierului și a funcționării acestuia, reacții autoimune care pot duce la deces.

Vaccinurile aflate în uz conțin toxine extrem de puternice. Printre cei mai importanți aditivi din vaccinuri se află mercurul, compușii de aluminiu și monoglutamatul de sodiu.

Numeroase studii au arătat că aluminiul combinat cu fluorul devine extrem de nociv pentru creier. De fiecare dată când îl administrăm el declanșează un răspuns al sistemului imunitar și un răspuns inflamator.

Atunci când trupul este invadat de un agent patogen natural, răspunsul imunitar diminuează după o perioadă de timp, pe când în cazul unei vaccinări creierul poate rămâne într-o stare de hiper activare imună continuă pe o perioadă de doi ani. În cazul în care sistemul imunitar este activat de un alt vaccin, rezultatele pot fi devastatoare.

Următorul vaccin pe care îl primim va accentua și va declanșa din nou reacția inflamatoare de la nivelul creierului, care va elibera excitotoxine, acid glutamic și acid chinolinic.

Conform studiilor, 60% dintre vaccinuri sunt contaminate cu viruși străini sau compuși virali care acționează asupra creierului. Aceștia duc la degenerarea creierului.

Multe teste au arătat legătura dintre autism și mercur. Cercetătorii americani au declarat că, în curând, vor lansa pe piață un vaccin antistres. Vaccinul blochează apariția unor reacții naturale de oboseală.

Organismul se îndepărtează de echilibrul natural. Se consideră că acest vaccin ne va robotiza, care este în aparență inofensiv, dar lovește letal rasa umană.


ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.

Sursa: efemeride.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here