O boală teribilă chinuie o tânără în vârstă de doar 22 de ani, aceasta suferind de boala Kleine-Levine, cunoscută mai bine ca Sindromul Frumoasei Adormite.

loading...

Beth Goodier, din orașul britanic Manchester, se luptă cu această maladie din cauza căreia este forțată să doarmă luni la rând, fără întrerupere, conform Daily Mail

Beth avea doar 16 ani când, pentru prima oară, a adormit și s-a trezit după o jumătate de an. Fata dormea câte 22 de ore pe zi, în celelalte două aflându-se în stare de veghe, asemănătoare stării de hipnoză.

Mama tinerei s-a speriat crezând că fiica sa are o tumoare pe creier, însă, după consultațiile medicilor, s-a constatat că nu suferă de nicio boală de acest gen. S-a dovedit, în schimb, că Beth este afectată de sindromul Kleine-Levine, cunoscut și ca Sindromul Frumoasei Adormite, o boală de care suferă aproape 100 de tineri din Marea Britanie.

Acești tineri au senzația că pierd cei mai frumoși ani ai vieții lor dormind iar, când se trezesc, se grăbesc să recupereze ceea ce au pierdut, înainte de a cădea iar într-un somn de câteva luni. Mama lui Beth spune că aceasta își petrece 75% din viață în somn iar, când se trezește, se simte foarte obosită.

Frecvent, după astfel de perioade lungi de somn, ea are nevoie de un cărucior cu rotile pentru a se deplasa. Nu există leac pentru această boală.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here