loading...

Doi îndrăgostiți puteau s-o pățească rău de tot. Se răsfățau într-o piscină, când lângă ei, din senin, a apărut un crocodil. S-au speriat. Reptila a sărit în apă și a stricat momentul tandru.

Publicația Realitatea.net relata că tinerii sperau să aibă o vacanță de vis în Africa. Nici prin gând nu le trecea, însă, că în momentul în care se distrau în piscină vor trăi cea mai înfiorătoare experiență. S-a întâmplat pe 28 octombrie, la Kariba, în Zimbabwe.

Tinerii  au înlemnit când au văzut că în apă intră un crocodil de mari dimensiuni.

Dar ce a urmat poate fi pus pe seama panicii! Bărbatul, când a văzut crocodilul a ieşit din apă şi şi-a abandonat iubita. Din fericire, tânăra a reuşit să iasă din apă înainte de a se întâmpla o tragedie! Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Sursa:evz.ro

 


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here