NEWS ALERT
Păstraţi FRUNZELE de GUTUI peste iarnă! Au efecte terapeutice uimitoare

Europa se află în pragul unei noi crize a refugiaților, după momentul din vara lui 2015, când milioane de migranți au luat cu asalt granițele Bătrânului Continent.

Cel puțin 100.000 de sirieni aflați în Istanbul sunt pregătiți să ia calea spre Europa și, în același timp, unii își doresc deschiderea granițelor cu Siria pentru ca alții să vină de acolo.

Totul a plecat de la amenințările recente ale președintelui turc, Erdogan, care, din cauză că UE refuză să ofere acces fără vize cetățenilor turci în spațiul unic european, a amenințat că va rupe acordul cu Uniunea referitor la refugiați.

Refugiații din Istanbul așteaptă ca granițele Turciei să fie deschise și să năvălească spre țările europene, deoarece sunt convinși că acolo viitorul lor și al familiilor lor va fi mult mai bun.

În cadrul unui reportaj realizat de agenția bulgară de presă BGNES, mai mulți refugiați au declarat că preferă Turcia în schimbul unor țări precum Liban, Iordania și alte țări arabe. Alții au spus că speră să se întoarcă în țara lor natală atunci când conflictele vor înceta. Cei mai mulți însă vor să ajungă în Occident.

„Aici, sirienii sunt într-o situație dezamgitoare, salariile noastre sunt mizerabile iar condițiile de muncă, la fel. Vreau să citesc cărți, să merg la facultate, dar nu am această posibilitate. Sunt convins că în Europa voi găsi condiții bune pentru a trăi așa cum îmi doresc”, a spus Muhammed Ahmed, un ospătar care lucrează într-unul dintre localurile Istanbulului.

Arhitectul Mahmud Hamdan, refugiat sirian, prognozează că cel puțin 100.000 de migranți vor porni către Occident, dacă, într-adevăr, Turcia își va deschide granițele. Multe dintre familiile acestora sunt în Europa și de aceea preferă să ajungă lângă ele. Un general sirian în rezervă spune că e imperios necesar ca granițele Turciei cu Siria să fie redeschise pentru ca tot mai mulți oameni să aibă o șansă să ajungă în Europa.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns