NEWS ALERT
Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Dormiţi fără telefonul mobil în apropiere, priviţi dimineaţa cerul, vinul roşu curăţă vasele de sânge…”

Publicația americană Washington Post a prezentat câteva reacții ale germanilor de rând, legate de folosirea cipurilor in cărțile de identitate, precum și față de programul de spionaj electronic al NSA, in complicitatea serviciile secrete germane.

De aceea au crescut și vânzările la clasicele mașini de scris, evitându-se  folosirii corespondentei electronice.

Un german, în vârstă de 29 de ani a fost arestat la Aeroportul din Frankfurt după ce autoritățile au constatat ca cipul din cartea lui de identitate fusese distrus prin introducerea documentului in cuptorul cu microunde.

Tânărul a declarat poliției că a recurs la acest gest din cauza îngrijorării sale legată de posibila violare a vieții private din cauza microcipului incorporat.

Pe internet germanii au și tutoriale care arată cum se pot distruge, prin diverse metode, microcipurile din actul de identitate.

Autoritățile germane  știu de acest fenomen, precizând că ar trebui sa treacă cel puțin zece ani până când societatea se va obișnui cu noile acte de identitate. Microcipul nu este folosit in mod activ de majoritatea populației, cu toate că ar putea completa rapid o serie de formulare electronice.

Sursa:ganduridinierusalim.com


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns