loading...

Publicația americană Washington Post a prezentat câteva reacții ale germanilor de rând, legate de folosirea cipurilor in cărțile de identitate, precum și față de programul de spionaj electronic al NSA, in complicitatea serviciile secrete germane.

De aceea au crescut și vânzările la clasicele mașini de scris, evitându-se  folosirii corespondentei electronice.

Un german, în vârstă de 29 de ani a fost arestat la Aeroportul din Frankfurt după ce autoritățile au constatat ca cipul din cartea lui de identitate fusese distrus prin introducerea documentului in cuptorul cu microunde.

Tânărul a declarat poliției că a recurs la acest gest din cauza îngrijorării sale legată de posibila violare a vieții private din cauza microcipului incorporat.

Pe internet germanii au și tutoriale care arată cum se pot distruge, prin diverse metode, microcipurile din actul de identitate.

Autoritățile germane  știu de acest fenomen, precizând că ar trebui sa treacă cel puțin zece ani până când societatea se va obișnui cu noile acte de identitate. Microcipul nu este folosit in mod activ de majoritatea populației, cu toate că ar putea completa rapid o serie de formulare electronice.

Sursa:ganduridinierusalim.com


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here