NEWS ALERT
Poșta Română, tributară unei birocraţii mai ceva ca pe vremea comuniştilor. Ce a păţit un bărbat care a dorit livrarea coletului la serviciu

Cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor, Nostradamus, a prezis evenimentele din Peninsula Crimeea și consecințele dezastruoase ale acestora. După evenimentele care au avut loc în Ucraina, un grup de cercetători ruși și francezi a descifrat într-o cheie nouă catrenele lui Nostradamus.

A devenit clar că, în catrenele sale, se vorbește despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pământurile aflate la nord de Marea Neagră, care vor fi însoțite de multă violența. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-al treiela război mondial, scrie Sanovnik.

Conform cuvintelor profetului, în acest război, Europa va fi nimicită. În conflict va fi folosită pe post de armă letala o nouă armă biologică. Aceasta va conține o nouă formă de ciumă, necunoscută până acum.

Când Nostradamus făcea aceste predicții, Crimeea se afla încă sub stăpânirea Imperiului Otoman. Crimeea a fost închinată Porții Înalte între 1447-1774. După această perioadă, intră sub influența rusă, eveniment prezis de proroc.

Cercetătorii francezi care descifrează catrenele lui Nostradamus spun că în pământurile Crimeii se ascunde o energie puternică de origine extraterestră. Aceasta este cauza evenimentelor din Peninsula Crimeea și va conduce la izbuncirea unui nou război mondial. Puterea energiei este atât de mare încât va afecta toată lumea și va întuneca conștiința oamenilor.

Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este și ucraineanul Alexander Lazarev. El spune că în al treilea război mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Până în 2019, populația Europei va fi redusă la minimum. Puținii supraviețuitori vor suferi de diferite boli. Sfârșitul războiului va fi în 2025, crede el.

Cercetătorii francezi, în schimb, dau o șansă umanității de a alege. Conform catrenelor lui Nostradamus, va exista un Messia, care se va naște în Coreea. Dacă umanitatea îl va accepta și își va da seama că este noul Iisus Hristos, atunci războiul va fi evitat.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns