loading...

Cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor, Nostradamus, a prezis evenimentele din Peninsula Crimeea și consecințele dezastruoase ale acestora. După evenimentele care au avut loc în Ucraina, un grup de cercetători ruși și francezi a descifrat într-o cheie nouă catrenele lui Nostradamus.

A devenit clar că, în catrenele sale, se vorbește despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pământurile aflate la nord de Marea Neagră, care vor fi însoțite de multă violența. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-al treiela război mondial, scrie Sanovnik.

Conform cuvintelor profetului, în acest război, Europa va fi nimicită. În conflict va fi folosită pe post de armă letala o nouă armă biologică. Aceasta va conține o nouă formă de ciumă, necunoscută până acum.

Când Nostradamus făcea aceste predicții, Crimeea se afla încă sub stăpânirea Imperiului Otoman. Crimeea a fost închinată Porții Înalte între 1447-1774. După această perioadă, intră sub influența rusă, eveniment prezis de proroc.

Cercetătorii francezi care descifrează catrenele lui Nostradamus spun că în pământurile Crimeii se ascunde o energie puternică de origine extraterestră. Aceasta este cauza evenimentelor din Peninsula Crimeea și va conduce la izbuncirea unui nou război mondial. Puterea energiei este atât de mare încât va afecta toată lumea și va întuneca conștiința oamenilor.

Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este și ucraineanul Alexander Lazarev. El spune că în al treilea război mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Până în 2019, populația Europei va fi redusă la minimum. Puținii supraviețuitori vor suferi de diferite boli. Sfârșitul războiului va fi în 2025, crede el.

Cercetătorii francezi, în schimb, dau o șansă umanității de a alege. Conform catrenelor lui Nostradamus, va exista un Messia, care se va naște în Coreea. Dacă umanitatea îl va accepta și își va da seama că este noul Iisus Hristos, atunci războiul va fi evitat.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here