NEWS ALERT
Aparatul care detectează substanţele PERICULOASE din MÂNCARE, invenţia unui gălăţean

Incident ca în filmele de comedie în satul Utvin, din județul Timiș, nu departe de Timișoara. Medicii de la ambulanță au fost chemați să ajute o femeie în vârstă de doar 30 de ani care suferea de singurătate.

Medicii au primit solicitarea chiar de tânără, care a anunțat că are senzația de moarte iminentă. Echipajul de la ambulanță s-a deplasat la caz și femeia le-a povestit că moare de singurătate. Soțul era plecat, cei doi copii dormeau, iar casa era goală, au povestit surse din cadrul SAJ Timiș pentru tion.ro.

Echipajul medical i-a făcut tinerei o evaluare și a stabilit că viața ei nu este pusă în pericol, iar după ce i-au ascultat problemele, cei de la ambulanță i-au recomandat un consult psihologic și s-au întors la bază.

Înainte de a pleca însă medicii au aflat de la femeie că mai solicitase „companie” în trecut, pentru aceleași probleme, și de la alte echipaje de ambulanță.

Situațiile de acest fel nu le sunt străine celor de la SAJ Timiș, care sunt chemați de multe ori inutil de anumite persoane. În ianuarie 2015 o tânără de 24 de ani proaspăt dezvirginată a chemat ambulanța în ajutor după ce a observat… o sângerare suspectă. Detalii si despre acest caz puteți găsi AICI.

Sursa: libertatea.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns