loading...

Incident ca în filmele de comedie în satul Utvin, din județul Timiș, nu departe de Timișoara. Medicii de la ambulanță au fost chemați să ajute o femeie în vârstă de doar 30 de ani care suferea de singurătate.

Medicii au primit solicitarea chiar de tânără, care a anunțat că are senzația de moarte iminentă. Echipajul de la ambulanță s-a deplasat la caz și femeia le-a povestit că moare de singurătate. Soțul era plecat, cei doi copii dormeau, iar casa era goală, au povestit surse din cadrul SAJ Timiș pentru tion.ro.

Echipajul medical i-a făcut tinerei o evaluare și a stabilit că viața ei nu este pusă în pericol, iar după ce i-au ascultat problemele, cei de la ambulanță i-au recomandat un consult psihologic și s-au întors la bază.

Înainte de a pleca însă medicii au aflat de la femeie că mai solicitase „companie” în trecut, pentru aceleași probleme, și de la alte echipaje de ambulanță.

Situațiile de acest fel nu le sunt străine celor de la SAJ Timiș, care sunt chemați de multe ori inutil de anumite persoane. În ianuarie 2015 o tânără de 24 de ani proaspăt dezvirginată a chemat ambulanța în ajutor după ce a observat… o sângerare suspectă. Detalii si despre acest caz puteți găsi AICI.

Sursa: libertatea.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here