DISTRIBUIȚI
loading...

Potrivit unui sondaj Avangarde, casă de cercetare apropiată social-democraţilor, PSD este urmat, în opţiunile respondenţilor, de PNL şi USR. În plus, potrivit aceluiaşi sondaj, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Alina Gorghiu sunt cei mai apreciaţi preşedinţi de partide.

PSD este partidul pentru care ar vota majoritatea românilor la alegerile parlamentare, 43% dintre respondenţi declarând că ar pune ştampila pe lista social-democraţilor. În sondajul realizat de Avangarde, o casă de sondare apropiată PSD, pe locul al doilea se situează PNL, cu 27%, iar pe poziţia a treia, USR, cu 8%.

Principalii aliaţi ai partidului condus de Liviu Dragnea, ALDE, ar obţine 6% procent care s-ar adăuga la scorul zdrobitor al PSD şi care i-ar face majoritari în Parlament şi i-ar trimite cu un pas mai aproape de Palatul Victoria, pentru formarea noului Guvern.

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, dumneavostră personal cu ce partid sau alianţă politică aţi vota?”, românii i-au pus, deci, pe prima poziţie pe cei de la PSD (43%), urmaţi de PNL (27%), USR (8%), ALDE (6%), PMP şi UDMR (5%), la limita de a intra în Parlament. Pentru PRU au optat 3% dintre respondenţi, iar pentru ANR şi PRM doar 1%, procente care, oricum, nu ar aduce niciunuia dintre aceste ultime trei formaţiuni şansa de a prinde mandate de parlamentari.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Citeste mai multe pe gandul.info


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns