loading...

Potrivit unui sondaj Avangarde, casă de cercetare apropiată social-democraţilor, PSD este urmat, în opţiunile respondenţilor, de PNL şi USR. În plus, potrivit aceluiaşi sondaj, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Alina Gorghiu sunt cei mai apreciaţi preşedinţi de partide.

PSD este partidul pentru care ar vota majoritatea românilor la alegerile parlamentare, 43% dintre respondenţi declarând că ar pune ştampila pe lista social-democraţilor. În sondajul realizat de Avangarde, o casă de sondare apropiată PSD, pe locul al doilea se situează PNL, cu 27%, iar pe poziţia a treia, USR, cu 8%.

Principalii aliaţi ai partidului condus de Liviu Dragnea, ALDE, ar obţine 6% procent care s-ar adăuga la scorul zdrobitor al PSD şi care i-ar face majoritari în Parlament şi i-ar trimite cu un pas mai aproape de Palatul Victoria, pentru formarea noului Guvern.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, dumneavostră personal cu ce partid sau alianţă politică aţi vota?”, românii i-au pus, deci, pe prima poziţie pe cei de la PSD (43%), urmaţi de PNL (27%), USR (8%), ALDE (6%), PMP şi UDMR (5%), la limita de a intra în Parlament. Pentru PRU au optat 3% dintre respondenţi, iar pentru ANR şi PRM doar 1%, procente care, oricum, nu ar aduce niciunuia dintre aceste ultime trei formaţiuni şansa de a prinde mandate de parlamentari.

Citeste mai multe pe gandul.info

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here