loading...

O companie americană a înregistrat vânzări de Black Friday de 54 000 de dolari vânzând clienților săi absolut nimic, cu $5 bucata.

Oricât ar părea de halucinant știrea este cât se poate de adevărată, oferta fiind postată pe site unde arată după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

nimic de vânzare cu 5 dolari bucataCumparatorul era înștiințat că în schimbul celor 5 dolari nu va primi nimic, o ofertă de Black Friday absolut unică pe piață.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


De ce ar cumpăra cineva nimic?

Cards Against Humanity (https://cardsagainsthumanity.com/) este deja celebră printre internauții americani pentru ofertele-pamflet pe care le are.

Produsul lor originar și principal este un joc de cărți cu texte amuzante și răutăcioase. Apoi au început să difersifice oferta.

În afară de nimic cu 5 dolari bucata, aceeași companie mai vânduse cu 6 dolari bucata câte o cutiuță cu bălegar de vacă drept ofertă unică de sărbători („holiday bullshit” în engleză, un joc de cuvinte care subliniază ipocrizia cadourilor făcute doar de formă), încasând cu această ocazie aprox. 30 000 de dolari.

Revenind la vânzarea de nimic, site-ul https://cardsagainsthumanity.com/ oferea clienților și o secțiune de suport din care cităm:

Despre această ofertă uimitoare

Dacă vă dau cei $5 voi primi ceva în schimb?

Ne bucurăm foarte mult că puneți această întrebare. Răspunsul este : NU!

De ce vindeți nimic?

De Black Friday toată lumea vinde câte ceva. Suntem singura companie care ducem oferta de Black Friday la un nivel superior și vindem nimic!

De ce ar da cineva 5 dolari fără să primească nimic în schimb?

Pentru că e cea mai tare ofertă de Black Friday pe care ai întâlnit-o vreodată și vei face parte dintr-un grup select de persoane cărora le este adresată.

Și lista așa-numitelor întrebări și răspunsuri continuă în același stil, ironizând isteria consumerita iscată în fiecare an de așa-zisele oferte de Black Friday.

Succesul este garantat de notorietatea celor de la Cards Against Humanity, de gustul clienților pentru umor și disponibilitatea lor de a intră în acest joc, precum și de faptul că o bună parte din veniturile obținute în acest fel sunt donate unor organizații caritabile (din 2012 până azi compania a donat peste 4 milioane de dolari).

Din orice unghi am privi lucrurile, ele sunt interesante și lasă loc de multe polemici. Pe deoparte putem vorbi aici de un afront adus oamenilor din țările sărace unde 5 dolari pot însemna o zi de salariu, pe de altă putem aprecia ideea inedită de business și succesul ei neașteptat.

În orice caz un lucru e sigur: conceptul că ai nevoie de bani că să faci alți bani a primit o lovitură serioasă.

Sursa: ponturifierbinti.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here