loading...

O echipă de pădurari a montat o cameră video într-o pădure pentru a observa viața animalelor. Verificând, după un timp, imaginile captate de aceasta, lucrătorii silvici au rămas stupefiați de ceea ce au văzut.

Printre cadrele video, pădurarii au văzut că, într-o zi, în pădure a apărut un bărbat gol-pușcă, ce alerga ca un turbat. Ei au estimat că acesta a alergat prin pădure vreo 20 de kilometri, în 8 ore, conform Daily Mail

A fost anunțata și poliția care a identificat rapid personajul. S-a dovedit că este vorba de un tânăr de 21 de ani care luase un drog puternic, LSD, acesta fiind recunoscut că provoacă halucinații.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Bărbatul a spus că luase drogul pentru a-și trata o depresie, dar că, imediat ce și l-a administrat, s-a crezut tigru siberian. S-a dezbrăcat și a început să alerge. „S-a trezit adevărata mea personalitate. Intotdeauana m-am simțit conectat cu animalele”, a spus el.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here