loading...

Concluzia apare într-un studiu recent, realizat de cercetătorii de la Universitatea Erciyes, din Kayseri din Turcia, care au demonstrat că bărbații supraponderali rezistă mai mult timp la pat decât cei care sunt supli.

Potrivit okap.ro, la studiu au fost adunați 200 de bărbați. Dintre aceștia, 100 solicitaseră ajutor specializat pentru că aveau unele probleme în viața sexuală.

Astfel, s-a demonstrate că bărbații cu burtă rezistă în pat cu 7,3 minute mai mult decât cei care sunt slabi. Totodată, bărbații supli sunt mai predispuși la ejaculare precoce.

Explicația științifică arată că grăsimea de pe burta bărbaților conține un hormon numit estradiol, responsabil cu prelungirea performanțelor sexuale dinaintea atingerii orgasmului.


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here